20 d’ag. 2012

Un polsim de sal fa vacances


Un polsim de sal tanca per vacances uns dies. Espero tornar amb ganes de començar el nou curs que segur vindrà ple de noves idees. Uns dies sense passejar pels blogs també anirà bé per desconnectar del tot i tornar amb més energia.

Espero trobar-vos a tots aquí! Bones vacances pels que encara no les hagueu fet i fins aviat!

Un petó ben fort a tots!

16 d’ag. 2012

Ja tinc Pinterest

Després de llegir la notícia sobre Pinterest dient que ja es podia accedir des del compte de correu, sense ser necessari tenir Facebook o Twitter, m'he animat a crear el meu Pinterest.
És molt fàcil i divertit. I és una bona manera d'emmagatzemar tot el que ens agrada i després ja no recordem on ho havíem vist. Em sembla que en treure molt profit.

Us convido a visitar-lo. Encara hi ha poqueta cosa, però segur que poc a poc anirà creixent. Espero que a vosaltres també us sigui útil.

Cliqueu sobre la imatge.


11 d’ag. 2012

S'estrena "La educación prohibida"




Després de dos anys de treballar en aquest projecte, aquest dilluns 13 d’agost s’estrena de forma online i en sales independents la pel·lícula documental “La educación prohibida”. En aquest film es qüestiona l’actual sistema educatiu i la manera d’entendre l’educació i  es presenten propostes educatives alternatives, per aconseguir una educació que permeti treure el màxim potencial de cada alumne. Més de 100 entrevistes realitzades a 8 països i les reflexions de més de 90 professors i experts en educació establiran las bases del nou model i els seus principis, amb la certesa de que el món necessita un nou paradigma educatiu.

German Doin Campos volia regalar a tothom el seu somni d’aconseguir una educació on l’ésser humà fos el centre i amb aquesta pel·lícula documental ho ha fet possible. El seu somni s’ha fet realitat.

Aquí podeu veure el tràiler de la pel·lícula que dilluns ja podrem descarregar des d’aquí:


7 d’ag. 2012

Retallem paper amb Matisse

Arribem a l'última sessió del curset de plàstica amb Matisse. Aquest artista va dedicar part de la seva obra a les composicions realitzades mitjançant papers retallats i sobreposats obtenint uns resultats molt bonics, plens de creativitat i color. 






Retallar de manera lliure, deixant que les tisores caminin per on cadascú vulgui i obtenint a partir d'aquest treball formes més o menys realistes, dóna lloc a un treball molt creatiu i original. Les composicions que vam obtenir després de combinar diferents papers de colors i retallar-los inspirant-nos en les formes de Matisse van quedar prou boniques. Aquest artista pot ser un bon exemple per realitzar un tipus de collage on l'harmonia de formes i colors són el més important.






Espero que us hagi estat útil tot el que he anat penjant sobre aquest curset de plàstica. Jo m'ho vaig passar molt bé realitzant-lo i m'ha agradat compartir-lo amb tots vosaltres.

3 d’ag. 2012

Els teixits de Klimt

Seguim amb Klimt i aquesta vegada ens fixarem en els vestits que utilitzen els seus personatges i els fons plens de flors i branques caragolades. Sobre un fons típic de les pintures de Klimt ens convertim en dissenyadores i vestim un personatge.





Una activitat creativa i molt interessant amb resultats molt variats i bonics.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...