3 de des. 2012

El nostre calendari d'advent

Igual que el curs passat a P5 el calendari d'advent amaga els dibuixos dels propis nens fets per regalar als companys. Al principi acceptar que el dibuix de Nadal preciós que estaven fent amb ceres daurades i platejades, purpurina i estrelles no se'l podrien quedar els ha costat una mica, però finalment han entès que el Nadal és temps de regalar per fer feliços els altres i segurament els faria molta il·lusió emportar-se el dibuix que els havia fet el seu company. Hem quedat que tots ens esforçaríem molt perquè els dibuixos fossin molt bonics i ningú acabés amb un dibuix que no li agradés. Els ha semblat bé i s'hi han esforçat força.
Aquest any els hem amagat dins tubs de cartró i després els hem embolicat amb paper de cel·lofana com si fossin caramels i els hem penjat a la finestra perquè els pares des de fora també el poguessin veure.


7 comentaris:

  1. Hola Lluna
    Enhorabona per aquest calendari d'advent tant especial, en els temps que estem vivint és important transmetre aquests valors als infants.
    Una abraçada
    Anna

    Ah! t'he deixat la resposta sobre els moniatos al meu bloc.

    ResponElimina
  2. Una idea molt bonica!
    Gràcies per compartir-la!
    Muac's

    ResponElimina
  3. Un idea molt xula! Me l'apunto!! Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Pst! Fantàstic aquest calendari d'advent. Molt bo. Quina bona feina que fas. Segur que n'estan aprenent moltíssim els teus nens i nenes. Petonnns.

    ResponElimina
  5. Genial aquest calendari!!! Avui en dia sembla que tot està inventat... doncs no! Una idea genial per aprendre a compartir!!!
    Abraçades de les grans.

    ResponElimina
  6. Quin calendari més xulo !!!!
    M'agrada molt aquesta idea, me l'apunto !!!!!
    Petonets guapa !!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...