4 d’oct. 2012

Collage de tardor

Fa uns dies vàrem estrenar la tardor amb un paisatge de pintura. Ara hem repetit amb un altre paisatge però aquest cop fent un collage. El material que hem utilitzat ha estat molt senzill, només paper de seda dels colors de la tardor.
Primer hem observat i tocat el paper i pensat què podríem fer amb aquest paper per transformar-lo en un paisatge de tardor. Els nens de seguida han recordat que és el paper que a vegades han utilitzat per fer boletes, algun també ha dit que es podien fer xurros. Hem vist que es podia retallar o esquinçar i han descobert que és translúcid i si en posem un a sobre de l'altre els colors es barregen.
Després de saber com podrien manipular aquest paper i els estris que necessitarien per treballar: tisores i pega, la consigna ha estat la de representar un paisatge de tardor que podia ser més figuratiu o més abstracte. 


És la primera vegada que realitzem aquest treball a P5 i els resultats m'han sorprès favorablement. I el més important, els nens han gaudit d'una estona relaxant i divertida. Estaven concentradíssims i es sorprenien amb les descobertes que anaven fent a mida que anaven manipulant el material. Aquí teniu els resultats.


4 comentaris:

  1. I always love collage, it is so textural and hands-on (no brushes or pencils between you and the finished piece). I especially like your example second from the bottom. Your students have done good work!

    ResponElimina
  2. Quins dibuixos més macos!és meravellós veure quina imaginació tens els nens i les nenes de la teva classe!!
    Has fet una activitat molt interessant, gràcies per compartir-la.
    Petons
    Laura

    ResponElimina
  3. Han sortit unes creacions ben creatives i originals !!!!
    Felicitats pels teus petits artistes !!!
    Bon cap de setmana !!!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Gràcies a totes pels vostres comentaris. Amb aquesta activitat he començat a veure la creativitat d'alguns alumnes que prometen.
    Petonets!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...