21 de nov. 2011

Una mestra que emociona

M. Carmen Díez Navarro

Us presento a una mestra apassionada per l'Educació Infantil, que viu el dia a dia a l'escola des de les emocions i els sentiments, en un acte d'amor cap als infants i cap a l'educació. Una mestra amb un estil constructivista, activa, plena d'entusiasme per la seva feina, sensible. Una mestra que emociona per la seva manera de viure la seva professió i per la manera d'explicar-ho en els seus llibres i que encomana les ganes i l'optimisme que transmet.
Us recomano la lectura dels seus llibres pedagògics, on hi podreu trobar diaris, diàlegs d'infants, reflexions, experiències, vivències i alguns poemes del seus moments viscuts a l'aula amb els seus petits alumnes. També té llibres de poesia.

La seva bibliografia:
        
        La oreja verde de la escuela

        Proyectando otra escuela


        Un diario de clase no del todo pedagógico




     
    Col·leccionant moments

     Emocions
 






     El piso de abajo de la escuela

      Poesías por alegrías

      Arte en la escuela infantil

      Mi escuela sabe a naranja



Entreu també a la seva pàgina on podreu gaudir dels seus poemes i escrits, podreu consultar totes les seves publicacions i accedir a materials pedagògics per treballar a l'aula:

http://www.carmendiez.com

I acaba de publicar... Les arracades de la mestra (o com pensa una mestra en els infants, les escoles, les famílies i la societat d'avui).

Aquí podreu llegir una entrevista per a la presentació d'aquest nou llibre:

"Un niño de 6 años con 12 libros es una locura"

2 comentaris:

  1. Hola Luna! Quin em recomanes per començar?

    ResponElimina
  2. Hola Olga! No els he llegit pas tots, però a mi em va agradar molt Col·leccionant moments. És en català i m'agrada més quan escriu en aquesta llengua que quan ho fa en castellà. A més és curtet i per començar el llegiràs de seguida i sabràs si t'agrada per continuar amb un de més gruixut.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...